Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Nikwax - TX-Direct Spray On Imprægnering

Nikwax

TX-Direct Spray On Imprægnering

Tx.Direct er en spray-on imprægnering til vandafvisende beklædning. Den tilfører vandafvisning og revitaliserer åndbarheden. Så har du noget teknisk beklædning som eVent, Dermizax, Sympatex, Tripple-Point Ceramic eller måske mere kendt Gore-Tex eller noget helt andet kan produktet her friske det op og give det nyt liv. Typisk er de alle opbygget i membraner. Personligt har jeg benyttet det til vandrestøvler i Gore-Tex samt til teltdug, rygsæk, til flyverdragt samt bilsæder og diverse jakker. Sprayen tilfører en meget holdbar vandafvisende hinde og bibeholder samt genopliver åndbarheden i textilen.
Den forlænger holdbarhed samt fornyer de oprindelige egenskaber. Det behandlede emne ændrer ikke udseende af behandlingen. Produktet er vandbaseret og miljøvenligt samt biologisk nedbrydeligt, ikke brændbart og uskadeligt.
Ryst flasken før brug. For optimal holdbarhed vask først med Nikwax Tech Wash. Undgå at sprøjte på andet end det der skal behandles. Sprøjt gerne direkte på det våde nyvaskede emne i en afstand af ca 15 cm i et jævnt lag sørg for god ventilation så indånding undgås. Vent 5 min og tør overskydende af med fugtig klud. Herefter kan det hænge tørre eller gå i tørretumbler alt efter hvordan det skal tørres jævnfør vaskemærke.

Forbrugerrådet Tænk har testet det og mærket det med A-kolbe.


Varenr. 571



DKK 129,-
Tilføj til ønskeliste

Kundeservice

Leveringstid

1-2 hverdage

Kundeservice

Tlf. 24 59 87 63

Lav fragtpris

Fast lav fragtpris på 19 kr.

Vi anbefaler også

Leveringstid: 1-3 hverdage
Kundeservice: Tlf. 24 59 87 63
Gratis fragt og retur ved køb over 595 kr.